Op 31 december 2020 laten we een roerig jaar achter ons. Ook in deze moeilijke periode blijft Safety Expertise positief kijken naar de toekomst. Dit vooruit kijken doen we graag samen met jullie.

Daarom hebben we reeds alles in het werk gesteld om jullie een mooi opleidingsaanbod te kunnen aanbieden voor het voorjaar van 2021.

Het Safety Expertise team blijft zich in 2021 voor de volle 100% inzetten om zowel particulieren als professionelen te vormen in EHBO en veiligheid.

We bieden jullie graag een waaier van opleidingen aan met onder andere; basisopleidingen EHBO, als ook opleidingen kleine blusmiddelen met onze vernieuwde fire-truck, als ook opleidingen ILS, ALS en EPBLS. Om een volledig overzicht te krijgen in ons aanbod kan u steeds onze opleidingskalender raadplegen.

Had u meer informatie gewenst of had u zich graag ingeschreven? Contacteer ons gerust via de webiste of via het info mailadres.

Safety Expertise en info@safetyexpertise.be

Wij wensen jullie alvast een liefdevol en veilig eindejaar toe. Dat 2021 een gezond jaar mag worden vol leerzame vormingsmomenten.

 

Onze Partners